Terrasverwarmers/-heaters

Naast windschermen levert WEGWIND.nl BV ook terrasverwarmers en heaters. Producten van het merk Solamagic, die zich kenmerken door duurzaamheid en rendement. Ze combineren korte infraroodtechniek met de beste reflectoren, waardoor ze het hoogste rendement scoren. De verbruikskosten zijn dan ook ongeveer 50% lager dan bij andere systemen. Zo verbruikt een Solamagic 1400 ECO+ heater slechts € 0,28 per uur.

Solamagic 1400 ECO + en Solamagic 2000 ECO+.
WEGWIND.NL BV biedt een tweetal heaters uit het ECO+-assortiment van Solamagic: de Solamagic 1400 ECO+ en de Solamagic 2000 ECO+. Beide zijn ideaal voor wandmontage en worden standaard geleverd met een bevestigingsbeugel. Optioneel en tegen meerprijs verkrijgbaar met drukschakelaar of een trekschakelaar. Welke heater voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals ligging van uw terras, oppervlakte en beschutting. Uiteraard adviseren wij u daar graag over.

Volop mogelijkheden
Wat beide heaters in ieder geval gemeen hebben, is de brede range aan mogelijkheden. De stralers worden zonder meerprijs in 4 standaardkleuren geleverd, te weten:

  • titanium (RAL 9006)
  • antraciet (RAL 7016)
  • crèmewit (RAL 9001)
  • zuiver wit (RAL 9010)

Daarnaast is tegen meerprijs elke gewenste RAL-kleur mogelijk, zodat u de heater eenvoudig op kunt laten gaan in de rest van uw buiteninterieur. Ook zijn er verschillende montagemogelijkheden, zelfs als inbouw in het plafond van uw veranda.

Prijzen
Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.