Wegwind

De WEGWIND is gemaakt van een speciaal geprepareerd gaas, dat zowel de wind als bladeren en insecten buiten houdt. Dankzij de open structuur van het doek, geeft het slechts heel weinig lichtverlies, terwijl het tegelijkertijd ingezet kan worden om juist de felste zon tegen te houden. Het scherm is eenvoudig en stijlvol te bevestigen aan een pergola, overkapping, muur, paal en zelfs (horeca)parasol en daarmee op zijn plaats op ieder terras.

Bevestiging
Het doek van de WEGWIND is boven en onder voorzien van twee rvs-buizen, die op hun beurt weer aan de boven- of zijkant bevestigd worden aan een pergola, overkapping, muur of paal. Aan de onderzijde wordt de WEGWIND gespannen, zodat het doek niet gaat wapperen en strak hangt. Uiteraard krijgt u bij levering een duidelijke, stapsgewijze beschrijving, waarmee u de WEGWIND eenvoudig kunt bevestigen of laten bevestigen.

Bediening
De bediening is handmatig en het opgerolde scherm kan met leren riempjes vastgezet worden.

Prijzen
De WEGWIND is verkrijgbaar vanaf € 149,00 per strekkende meter (incl. BTW). Aangezien wij echter maatwerk leveren, is dit slechts een richtprijs. Graag maken we dan ook voor u een offerte op maat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.